Je shopper is leeg.
Inloggen
  • Jouw favoriete online merkshop
  • - Veilig betalen
  • - Verzenden binnen 24u
  • - De jeans specialist van oost Nederland
Je bent hier: Home
Laatste Blog
DEPT Event

DEPT Event

Lees blog
Vif gaat vintage

Vif gaat vintage

Lees blog
Dynamic Stretch Event, 2 april

Dynamic Stretch Event, 2...

Lees blog
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte!

nudie jeans

Nudie jeans online

Nudie jeans in onze online shop. In The Big Apple zie je opvallend veel Nudie Jeans, wat echt hét merk lijkt voor de young creatives in NYC. Ook in Nederland zijn veel Nudie liefhebbers, die al jaren trouw zijn aan hun fijne, no nonsens Nudie jeans. Nudie staat voor een goede five pocket jeans voor mannen en vrouwen in mooie, stoere wassingen, en niet te vergeten de herkenbare stitching op de back pockets.

Voor mannen en vrouwen

Voor de heren zijn er diverse modellen; van ruim op het bovenbeen vallend tot skinny jeans. Veel Nudie jeans zijn gemaakt van organic cotton, een concept dat vifjeans.nl van harte ondersteunt. Voor de dames is er 1 model: de Long John. Dit is een jeans met stretch, en het is een skinny model dat niet superlaag is, wat een voordeel is! Kom regelmatig langs op onze online shop om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties.

Deze pagina bevat momenteel geen producten.

Je profiel is uitgeschakeld. aanpassenshop met profiel!

VIF JEANS is de jeans specialist van oost Nederland. De winkel is in Rijssen, Overijssel. VIF jeans een indrukwekkende en zeer complete denimwand, waarin de merken G-star, Denham, Tommy Hilfiger Denim, Scotch and Soda en Eat Dust, zowel dames als heren kunnen goed slagen voor hun spijkerbroek. Naast jeans vind je bij VIF ook de tops collecties van oa. Maison Scotch, DEPT, Modstrom en Tommy Hilfiger. Ook voor de stoere schoenen van Redwing kun je bij VIF terecht.