Je shopper is leeg.
Inloggen
  • Jouw favoriete online merkshop
  • - Veilig betalen
  • - Verzenden binnen 24u
  • - De jeans specialist van oost Nederland
Je bent hier: Home
Laatste Blog
Kijk snel! Gaaf filmpje van ons Scotch en Cowboysbag event

Kijk snel! Gaaf filmpje...

Lees blog
Tattoo your Cowboysbag

Tattoo your Cowboysbag

Lees blog
Orbitkey nieuw bij VIF!

Orbitkey nieuw bij VIF!

Lees blog
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte!

nudie jeans

Nudie jeans online

Nudie jeans in onze online shop. In The Big Apple zie je opvallend veel Nudie Jeans, wat echt hét merk lijkt voor de young creatives in NYC. Ook in Nederland zijn veel Nudie liefhebbers, die al jaren trouw zijn aan hun fijne, no nonsens Nudie jeans. Nudie staat voor een goede five pocket jeans voor mannen en vrouwen in mooie, stoere wassingen, en niet te vergeten de herkenbare stitching op de back pockets.

Voor mannen en vrouwen

Voor de heren zijn er diverse modellen; van ruim op het bovenbeen vallend tot skinny jeans. Veel Nudie jeans zijn gemaakt van organic cotton, een concept dat vifjeans.nl van harte ondersteunt. Voor de dames is er 1 model: de Long John. Dit is een jeans met stretch, en het is een skinny model dat niet superlaag is, wat een voordeel is! Kom regelmatig langs op onze online shop om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties.

Deze pagina bevat momenteel geen producten.

Je profiel is uitgeschakeld. aanpassenshop met profiel!

Leuk dat je de VIF JEANS site bezoekt. VIF JEANS is de jeans specialist van oost Nederland. De winkel is in Rijssen, Overijssel. Met een gigantische denimwand, waar in de merken G-star, DenHam, Blue BLood, Nudie, Tommy Hilfiger Denim goed zijn vertegenwoordigd. Collecties van DEPT, Modstrom, OnTour, Canada Goose, Maison Scotch, Scotch and Soda, Bjorn Borg, Anerkjent en de tassen van Cowboys Bags. VIF jeans verkoopt schoenen van New Balance, UGG, RedWing en Timberland.