Je shopper is leeg.
Inloggen
  • Jouw favoriete online merkshop
  • - Veilig betalen
  • - Verzenden binnen 24u
  • - De jeans specialist van oost Nederland
Je bent hier: Home
Laatste Blog
DEPT Event

DEPT Event

Lees blog
Vif gaat vintage

Vif gaat vintage

Lees blog
Dynamic Stretch Event, 2 april

Dynamic Stretch Event, 2...

Lees blog
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte!

dept Online Shop

Dept online shop

De Dept online shop is de hartenklop van fashion, dat design en stijl viert en betrouwbaar en individueel is. De Dept collectie uit onze Dept online shop combineert feilloos gevoel en mode die vrouwen van iedere leeftijd op het lijf geschreven staat. Dept bestaat sinds 1996 en komt uit het zuiden van Nederland. Dept werkt graag voor veel diverse vrouwen, met verschillende levensstijlen en verschillende ‘draagmomenten’. Dept wordt gemaakt door vrouwen, voor vrouwen die er graag fashionable uitzien, voor een betaalbare prijs.

Dept online collectie

Dept online shop krijgt acht keer per jaar een nieuwe Dept collectie binnen, die iedere keer weer verrassend is. Hierdoor staat Dept online ook al zo lang aan de top van de damesmerken in Nederland: door de verschillende stijlen op verschillende momenten zit er altijd wel iets bij voor iedere vrouw van iedere leeftijd.


VIF JEANS is de jeans specialist van oost Nederland. De winkel is in Rijssen, Overijssel. VIF jeans een indrukwekkende en zeer complete denimwand, waarin de merken G-star, Denham, Tommy Hilfiger Denim, Scotch and Soda en Eat Dust, zowel dames als heren kunnen goed slagen voor hun spijkerbroek. Naast jeans vind je bij VIF ook de tops collecties van oa. Maison Scotch, DEPT, Modstrom en Tommy Hilfiger. Ook voor de stoere schoenen van Redwing kun je bij VIF terecht.