Je shopper is leeg.
Inloggen
  • Jouw favoriete online merkshop
  • - Veilig betalen
  • - Verzenden binnen 24u
  • - De jeans specialist van oost Nederland
Je bent hier: Home
Laatste Blog
Kijk snel! Gaaf filmpje van ons Scotch en Cowboysbag event

Kijk snel! Gaaf filmpje...

Lees blog
Tattoo your Cowboysbag

Tattoo your Cowboysbag

Lees blog
Orbitkey nieuw bij VIF!

Orbitkey nieuw bij VIF!

Lees blog
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte!

dept

Dept online shop

De Dept online shop is de hartenklop van fashion, dat design en stijl viert en betrouwbaar en individueel is. De Dept collectie uit onze Dept online shop combineert feilloos gevoel en mode die vrouwen van iedere leeftijd op het lijf geschreven staat. Dept bestaat sinds 1996 en komt uit het zuiden van Nederland. Dept werkt graag voor veel diverse vrouwen, met verschillende levensstijlen en verschillende ‘draagmomenten’. Dept wordt gemaakt door vrouwen, voor vrouwen die er graag fashionable uitzien, voor een betaalbare prijs.

Dept online collectie

Dept online shop krijgt acht keer per jaar een nieuwe Dept collectie binnen, die iedere keer weer verrassend is. Hierdoor staat Dept online ook al zo lang aan de top van de damesmerken in Nederland: door de verschillende stijlen op verschillende momenten zit er altijd wel iets bij voor iedere vrouw van iedere leeftijd.


Leuk dat je de VIF JEANS site bezoekt. VIF JEANS is de jeans specialist van oost Nederland. De winkel is in Rijssen, Overijssel. Met een gigantische denimwand, waar in de merken G-star, DenHam, Blue BLood, Nudie, Tommy Hilfiger Denim goed zijn vertegenwoordigd. Collecties van DEPT, Modstrom, OnTour, Canada Goose, Maison Scotch, Scotch and Soda, Bjorn Borg, Anerkjent en de tassen van Cowboys Bags. VIF jeans verkoopt schoenen van New Balance, UGG, RedWing en Timberland.