Je shopper is leeg.
Inloggen
  • Jouw favoriete online merkshop
  • - Veilig betalen
  • - Verzenden binnen 24u
  • - De jeans specialist van oost Nederland
Je bent hier: Home
Laatste Blog
Kijk snel! Gaaf filmpje van ons Scotch en Cowboysbag event

Kijk snel! Gaaf filmpje...

Lees blog
Tattoo your Cowboysbag

Tattoo your Cowboysbag

Lees blog
Orbitkey nieuw bij VIF!

Orbitkey nieuw bij VIF!

Lees blog
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte!

canada goose

Canada Goose jassen

De Canada Goose jassen worden al meer dan 50 jaar geproduceerd in de thuis basis in Canada. Canada Goose staat dan ook garant voor innovatieve en hoogwaardige outerwear. Het merk is begonnen met een bescheiden lijn van jassen en wollen shirts, gemaakt in een kleine werkplaats in Toronto. Vandaag de dag is Canada Goose uitgegroeid tot een erkend toonaangevend merk van kleding voor extreme weersomstandigheden. De buitenkleding zal je beschermen in omstandigheden die variëren van de geestdodende kou van Antarctica en de stormachtige wind op de Noordzee.

Fashion Canada Goose jassen

Mensen dragen Canada Goose jassen vanwege hun reputatie voor kwaliteit, functionaliteit en stijl. De Canada Goose jassen zijn opgepikt door fashionista’s, die de jassen zijn gaan dragen. Kopenhagen, Amsterdam, etc. overal werden de jassen afgelopen winter al gespot. Het fijne van deze Canada Goose jassen-trend is dat de jassen gewoon heel lekker warm en comfortabel zijn. Dus aarzel niet over de aankoop van een Canada Goose jas!

Deze pagina bevat momenteel geen producten.

Je profiel is uitgeschakeld. aanpassenshop met profiel!

Leuk dat je de VIF JEANS site bezoekt. VIF JEANS is de jeans specialist van oost Nederland. De winkel is in Rijssen, Overijssel. Met een gigantische denimwand, waar in de merken G-star, DenHam, Blue BLood, Nudie, Tommy Hilfiger Denim goed zijn vertegenwoordigd. Collecties van DEPT, Modstrom, OnTour, Canada Goose, Maison Scotch, Scotch and Soda, Bjorn Borg, Anerkjent en de tassen van Cowboys Bags. VIF jeans verkoopt schoenen van New Balance, UGG, RedWing en Timberland.